Bicicliştii sunt invitaţi la ture pe ploaie

IMG_0538_

Un pasionat al activităţilor în aer liber, nu se va speria niciodată de ploaie şi vreme rea. Bine echipat, el îşi va continua tura de drumeţie sau pe bicicletă, indiferent de vreme.

Pentru pasionaţii de bicicletă avem o veste bună: nu mai este nevoie să pedalaţi uzi din cap şi până-n picioare! De acum, există posibilitatea să pedalaţi uscaţi şi în cap şi la picioare, ba chiar şi la mâini.

Asta pentru că am adus produsele de vară pentru ciclism, impermeabile 100% la apă, concepute şi produse de britanicii de la Sealskinz.

Cei care sunt curioşi, pot vedea ce înseamnă şosete de ciclism impermeabile la apă şi noroi utilizate din plin prin apă şi nămol. Iar pe paginile site-ului se pot vedea mai multe modele de şosete impermeabile, potrivite pentru încălţămintea de ciclism, disponibile în România.

Pentru protecţia capului de apă, am adus şapca de ciclism impermeabilă, cu un design bine conceput, pentru a fi purtată sub cască şi să ferească ochii atât de picăturile de ploaie cât şi de soare.

Bineînţeles, la acestea se adaugă diferite tipuri de mănuşi cu degete şi fără degete, fie special concepute pentru bicicletă, fie pentru uz mai general.

Atunci când eşti echipat corespunzător, tot timpul ai vreme frumoasă în faţa ochilor!