Despre noi

Magazinul Rucksack a apărut online la mijlocul anilor 2000, astăzi fiind cu sediul social şi depozitul de produse în Braşov.

Motivul care a stat la baza deciziei noastre a fost unul simplu: nevoia unor echipamente specializate, de calitate superioară, dedicate oamenilor care petrec multe zile in natura, profesionişti şi amatori.

Asta deoarece chiar noi, cei din spatele magazinului, suntem oameni care petrecem zile întregi pe munte.

Aşa am ajuns să aducem în România, de-a lungul anilor, produse senzaţionale, cu caracteristici cu totul şi cu totul deosebite cu ar fi:

Ca ghizi montani, suntem primii care testăm produsele pe care le vindem. Dacă se comportă aşa cum spune producătorul şi reclama lui, atunci distribuim produsele şi altor pasionaţi români de outdoor.

Dacă produsele nu sunt chiar aşa cum trebuie, preferăm să nu le aducem în ţară. Există deja multe alte produse de nivel mediu-inferior, ca să mai aducem şi noi altele…

Produsele pe care le vindem noi sunt imaginea noastră!

Aşa cum nouă nu ne convine ca fermoarul unui cort să se rupă în viscol, de exemplu, tot aşa nu ne convine să vindem altora, corturi de calitate slabă.

Şi suntem convinşi că nici voi, potenţialii noştri clienţi, nu vă doriţi un echipament care cedează la primele semne de ploaie sau viscol.

“Echipament în acţiune” este motto-ul nostru.

Asta pentru că ne place să vedem produsele noastre folosite la maxim, fie că este vorba de drumeţii intense, trekking pe circuitul Annapurnei, alpinism la 7.000m altitudine, speologie la -500m, canioning prin Banat sau rafting prin Buzău.

Fie că este vorba de mănuşile impermeabile Sealskinz sau rucsacul ABS… de cele mai multe ori sănătatea şi chiar viaţa noastră depinde de calitatea lor.

Noi ne permitem să privim clienţii în ochi şi să le recomandăm fără nici o ezitare echipamentele noastre.

Relaţia dintre noi, ca vânzător şi d-voastră, în calitate de clienţi şi utilizatori finali nu se termină o dată cu încasarea banilor şi ieşirea pe uşă.

Consilierea şi service-ul post vânzare, acolo unde este cazul, este gratuit la pachet cu fiecare produs achiziţionat de la noi.

Şi nu ne bucură mai mult decât feedback-ul primit de la d-voastră, cu fotografii şi comentarii din cele mai diverse locuri din ţară şi din lume!

Ture faine pe munte şi sunt convins că într-o zi potecile noastre se vor intersecta!

Marian ANGHEL – ghid montan
manager Rucksack Shop