În viață datorită rucsacului ABS Twinbag

Rucsacul ABS Twinbag în acțiune

Ca partenerii români ai producătorul german ABS Twinbag, încă o dată, ne bucurăm că aducem în România echipamente performante de care poate depinde chiar viața ta…

Fie că vorbim de rucsacii de avalanșă ABS Twinbag, șosetele impermeabile Sealskinz sau căștile modulare Wild Country.

Aymar Navarro, un tânăr schior de 24 de ani era la filmări în Pirinei, pentru un spot publicitar auto, în momentul în care a declanșat o imensă avalanșă. Mulțumită rucsacului ABS Twinbag, a supraviețuit cu doar câteva zgârieturi și un spot video impresionant!

 

Stay on top to stay alive! Rămâi la suprafață pentru a rămâne în viață!

Acesta este motto-ul germanilor de la ABS Twinbag și iată că aceste imagini video încă o dată confirmă funcționalitatea sistemului. Asta după ce în anii precedenți, alți schiori de pe întreg globul au supraviețuit incredibil la diferite alte avalanșe, astăzi fiind fără nici o ezitare alături de echipa ABS Twinbag.

Află  mai multe despre avalanșa din 2012 din Statele Unite în care a fost prinsă Elyse Saugstad.

Află mai multe despre avalanșa din 2008 din Elveția, în care a fost prins Xavier de la Rue. Vezi și imagini video de la accidentului lui Xavier.

Află mai multe despre avalanșa din 2010 din Austria, în care au fost prins Daniel Buss.

Accidentul spaniolului Aymar Navarro a avut loc în timpul coborârii de pe vârful Tuc de Barloguera (2.802m) din Pirinei: ”Am început să mă dau peste cap, de nenumărate ori… Primul gând a fost că trebuie să declanșez rucsacului. Am încercat să mă ghemuiesc puțin, pentru a absorbi din impact, dar a fost imposibil acest lucru, pentru că evectiv nu știi cum ești, unde este susul și josul. Rucsacul ABS Twinbag m-a ținut la suprafață și m-a protejat de lovituri.”

Vezi  oferta ABS Twinbag în România.

Vă rugăm să ne contactați pe email sau telefonic, pentru mai multe detalii privind produsele ABS Twinbag.

Și pentru că se apropie sezonul de iarnă, nu uitați să faceți testarea anuală a sistemului!