Mâncare sănătoasă în mijlocul naturii

Lyofood Vegan

Azi nu mai este un lucru necunoscut faptul că produsele alimentare care pot fi găsite în mod curent pe rafturile din magazine, sunt ultra procesate și cu numeroase adaosuri pentru a le menține culoarea, mirosul, aspectul și mai ales, pentru a fi ”gustoase”. Cei mai mulți români încă ignoră să se uite pe etichetele produselor alimentare.

De regulă, atunci când mergem pe munte, ne interesează să avem ceva de mâncare (orice ușor transportabil!) și mai apoi ținem cont de conținutul a ceea ce ne potolește foamea.

Lyofood este o companie germano-poloneză, care s-a specializat pe producerea de mâncare pentru activitățile outdoor, doar din ingrediente naturale, fără conservanți sau coloranți artificiali.

Am putea spune că regula Lyofood este ”fără chimie” în mâncare. Ba mai mult decât atât, pentru a se asigura de calitatea produselor folosite în mâncare, o parte din acestea sunt cultivate direct de ei.

Produsele Lyofood au câștigat prestigiosul premiu ”Gold – Outdoor Industry Award 2013” iar în sezonul 2014/2015 au intrat din nou pe lista produselor finaliste, datorită metodei revoluționare folosite în prepararea alimentelor pentru activitățile outdoor.

Spre bucuria adepților mersului în natură vegetarieni și mai ales vegani, în meniurile Lyofood se găsesc mâncăruri adresate acestora precum meniul vegan (orz, linte, risotto, avocado) sau cel vegetarian (paste cu spanac);

Evident, nici ”carnivorii” nu sunt lăsați deoparte. Izolați în cort sau prin cine știe ce colț uitat de lume, aceștia se pot delecta cu o porție zdravănă de varză acră cu carne (meniu tradițional polonez) sau gulaș de porc cu arpacaș, ca să nu mai vorbim de meniurile exotice mexicane sau asiatice.

Așa cum ne-am specializat de ani de zile să aducem în România produse de calitate, precum șosetele impermeabile Sealskinz sau rucsacul de avalanșă ABS, din 2015 aducem în România o mâncare sănătoasă pentru a fi consumată în mijlocul naturii.

Așteptăm semnalele d-voastră privind calitatea mâncării Lyofood și până atunci, nu rămâne decât să vă urăm ”Poftă bună!”