Mâncarea Lyofood folosită în pregătirea pentru altitudine

Lyofood in Romania

În vara 2015, o echipă de patru alpiniști români va încerca să urce pe vf. Khan Tengri (7.010m) din munții Tian Shan (Khazahstan).

În cadrul expediției, în taberele de altitudine alpiniștii vor utiliza mâncarea liofizată produsă de Lyofood care, pe lângă aportul absolut necesar de nutrienți, oferă un meniu bogat și variat (mâncare cu carne și vegetariană, inclusiv vegană) și absolut natural (fără coloranți sau aromatizanți sintetici).

În timpul unei recente ture de verificare a nivelului de pregătire fizică, care a avut loc în Carpații românești, membrii expediției s-au bazat exclusiv pe mâncarea noastră. Astfel, în doar două zile cu bivuac improvizat în pădure, alpiniștii au putut fi capabili să parcurgă aprox. 50km pe orizontală și peste 5.000m diferență de nivel.

”Am fost mulțumită de meniurile outdoor, din ce am încercat până acum. Mi-a plăcut că există și mâncare vegetariană și vegană care în același timp asigură aportul caloric necesar după o zi solicitantă din punct de vedere fizic. Mi-ar plăcea să văd mai multe sortimente de acest tip” (Sabina Radu, București).

Află mai multe despre meniurile Lyofood