Noi cărți de munte la Rucksack Shop

Am indragit muntii

Ne face plăcere să vă anunțăm că am adus în cadrul magazinului Rucksack, alte câteva titluri de munte valoroase, cărți care au apărut în ultima perioadă pe piața românească.
Astfel, pe lângă cărțile și hărțile de munte pe care le aveam deja în stoc, am mai adăugat nume importante din literatura românească de munte, atât beletristică cât și ghiduri de cățărare. Acum ne putem mândri că avem una din cele mai bogate colecții de literatură montană românească, disponibilă tuturor celor pasionați.

1. Tributul Hazardului de Mircea Noaghiu – a cincea carte publicată de cunoscutul alpinist și scriitor brașovean, după alte trei volume de beletristică și un volum de poezii. Este și ultima apariție (a noua) în Colecția Verde publicată de editura România Pitorească.

2. Amintirile unui alpinist și aviator de Niculae Baticu – o reeditare a unei cărți extrem de valoroase despre începuturile cățărării românești, în anii 30-40;

3. Am îndrăgit munții de Ionel Coman – o altă reeditare a unei populare cărți de munte și cățărare, scrisă de cel mai prolific autor român de literatură montană de după război, brăilean de origine și brașovean prin adopție;

4. Vraja Bucegilor de Nestor Urechia – o faimoasă carte de munte din anii interbelici, scrisă  de unul din pionierii ascensiunilor în munții Bucegi, la începutul secolului XX;

5. Cheile Bicazului – ghid de cățărare de Wild Ferenc – a doua ediție a celui mai bun topo cu traseele clasice din cheile Bicazului, care conține toate informațiile necesare pentru a parcurge în siguranță faimoasele trasee din Bicaz.

Cu atâtea noi titluri, aproape că nu mai contează dacă în weekend plouă și se anulează tura la munte!

Vă dorim lectură plăcută și promitem că vom încerca să aducem pe site-ul nostru, toate cărțile de munte care apar în limba română și care merită, într-adevăr, să facă parte din biblioteca unui pasionat.