Noi produse Sealskinz în România

Logo Sealskinz

 

La munte este zăpadă, deși este doar începutul lui octombrie!

Faimosul maraton al Pietrei Craiului (MPC), de exemplu – parte din circuitul Carpathian Man pe care noi îl sponsorizăm, a fost nevoit să fie reprogramat peste câteva săptămâni, cu speranța ca până atunci zăpada actuală dispare și nu vine alta nouă.

În ceea ce ne privește, sosirea zăpezii și a frigului nu ne întristează.

Pentru că noi suntem adepții motto-ului englezilor de la Sealskinz “Enjoy the weather”… ceea ce și facem, echipați cu echipamentul lor waterproof. Bine echipat și bine pregătit, oricine nu poate decât să se bucure de apropierea iernii și a zăpezii!

 

Ca noutate pentru noul sezon de iarnă care se apropie cu pași mari, am adus pentru pasionații de outdoor români câteva noi produse Sealskinz:

Pentru protecția capului, am adus șapca de iarnă, care credem că se va bucura de mare succes și printre români, nu numai pe piața britanică. Cei care cunosc deja șapca de vară, vor avea o surpriză plăcută, deoarece modelul de iarnă păstrează același design, dar este ”echipat cu cauciucuri de iarnă”, ca să spunem așa, adică are căptușeală din fleece pentru căldură și protecții pentru urechi.

 

Pentru mâini, am adus două produse deosebite:

mănușile de iarnă pentru ciclism. Nu mai are sens să spunem cât de importante sunt mâinile uscate pe ghidon, în cazul celor care fac ture de două roți toamna târziu sau primăvara devreme. Și cine altcineva ar fi putut să producă mănuși de ciclism rezistente 100% la umezeală și la frig, decât niște britanici?

 

mănușile pentru outdoor. Fără degete, dar cu un fel de capac ce le acoperă, în caz de nevoie, sunt mănușile ideale pentru fotografi, alpinism, drumeție, manipularea GPS-ului și orice fel de altă activitate outdoor, unde este important ca mâinile să fie la căldură dar accesibile.