Outdoor Show 2018

logo

”Outdoor Show” este unul din cele mai mari târguri expoziționale B2B din lume, special dedicat echipamentului pentru activități outdoor, în natură.

Zilele acestea suntem în echipă completă la acest târg care are loc în Germania, pentru a discuta cu partenerii noștri tradiționali și pentru a descoperi noi produse interesante pentru pasionații de natură din România.

Ca în fiecare an, această nouă ediție a adus noi inovații în domeniul outdoor, mai mult sau mai puțin relevante precum jachetele de la Adidas și Norrona, încălțări cu merino de la Naglev și Salewa, rucsacii de la Ortleb sau colțarii de schi alpinism (skimo) de la CAMP.

Află mai multe despre premiile Outdoor Industry Awards 2018.

În ceea ce ne privește, de-a lungul a două zile am avut o serie de discuții interesante cu producători mai noi sau mai vechi, dar care au tot felul de produse inovatoare în domeniu.

O parte din acestea o să le vedeți într-un viitor apropiat și pe rafturile virtuale ale magazinului nostru online. Vă asigurăm că vor fi produse de calitate și deosebite, așa cum sunt o mare parte din ceea ce am adus în România în ultimii 12 ani!