Partener oficial al Societății Ghizilor și Liderilor Montani (SGLM)

Anuar SGLM 2012

Societatea Ghizilor și Liderilor Montani (SGLM) este o organizație profesională a ghizilor montani români, afiliată internațional la UIMLA (Uniunea Asociațiilor de Lideri Montani Internaționali).

Încă din primul an de funcționare, SGLM centralizează activitatea membrilor săi, pentru a exista o imagine generală, de ansamblu, asupra activității de turism montan activ în România. Rezultatul este un anuar statistic, document unic în România de azi.

Pe baza acestui document, membrii SGLM pot să aibă o viziune asupra grupelor montane cele mai solicitate, categorii de activități și alte informații statistice relevante, pentru a-și putea organiza mai bine activitatea profesională în viitor.
De asemenea, aceste informații sunt utile autorităților din turism, locale sau naționale, cărora în acest moment le lipsesc cu desăvârșire un astfel de document statistic.

Anuarul SGLM este relevant, în primul rând pentru activitatea membrilor săi.
Însă, deoarece SGLM are acoperire națională, cu membri activi în principalele zone turistice montane românești, se poate folosi, într-o oarecare măsură și pentru a obține o imagine de ansamblu asupra turismului montan organizat din România.

Pentru că suntem un magazin de munte cu echipament profesionist și consacrat pe plan internațional, a fost ușor să devenim parteneri oficiali ai Societății Ghizilor. O colaborare benefică pentru ambele părți.

Pe de o parte, noi furnizăm ghizilor montani membri SGLM echipament tehnic pentru testare în condiții normale de lucru și alte beneficii de care un profesionist are nevoie în activitatea curentă pe munte. Pe de altă parte, membrii SGLM ne furnizează informații reale, de prima mână, privind comportamentul echipamentului în condițiile din România și nu numai.

Feedback-ul pozitiv îl vom putea folosi în relația directă cu clienții noștri, în timp ce feedback-ul negativ – dacă există așa ceva, este util pentru a ști ce probleme sunt cu produsele respective și eventual, să renunțăm la ele.

Pentru că ne place să punem în vânzare doar echipament în care avem noi înșine încredere!