Parteneri la schiul de tură în Carpați

ABS logo

Lucrăm cu firma germană ABS, cea care a inventat și produs primul rucsac de avalanșă, de peste 10 ani.

În tot acest timp am promovat și vândut acest echipament special de salvare la zeci de români, uneori primind înapoi mesaje de mulțumire după ce au fost prinși în avalanșă și s-au auto salvat datorită rucsacului nostru. Astfel de mesaje ne emoționează și ne motivează să mergem mai departe!

Rucsacul ABS original nu este un simplu rucsac, ci un echipament de salvare într-o situație critică, de o importanță vitală!

Din 1984 și până în prezent există numeroase date statistice pentru acest rucsac care confirmă tot mai mult, de la un an la altul, faptul că acest echipament chiar funcționează!

Iar în ultimii ani, după ce firma ABS a renunțat la licența pentru sistemul vechi ABS, a urmat o explozie de producători și produse similare pe piață care au încercat și încearcă să copie originalul.

 

În fiecare sezon de iarnă încercăm să fim alături de practicanții schiului de tură sau off piste, cei care sunt cei mai expuși la avalanșele de zăpadă. Ne bucurăm să fim parteneri la evenimentele care au loc peste tot în România, cursuri de schi sau competiții, pentru că ne dorim ca pasionatul român de zăpadă să fie conștient de riscurile existene și informat.

În acest moment ne putem întâlni în România aici:

- Ciucaș, 12/17 ianuarie 2021, curs de formare profesională IML;

- Bucegi, 10/14 februarie 2021, curs de inițiere în schi de tură;

- Bucegi, 1/14 martie 2021, curs de pregătire în alpinism;

 Ne dorim să extindem această listă și să fim prezenți în cât mai multe locuri din țară!