Recomandări urgente pentru ajustarea rucsacilor ABS

ABS_Vario_Base-Unit_inflated

Recent, inventatorul și producătorul rucsacilor ABS (Germania), echipament de salvare din avalanșă, a făcut public un anunț cu privire la o problemă depistată la unitățile de bază Vario (Base Unit) produse în perioada 2011/2012.

S-a constatat că, după o perioadă de timp în care compartimentele baloanelor nu au mai fost deschise deloc (după lunile de vară), adezivul Velcro se lipește atât de bine încât nu se mai deschide la activarea sistemului de salvare. Acest lucru împiedică ieșirea baloanelor de aer în exterior.

Toți proprietarii de rucsaci ABS modelul Vario, care au numărul de serie începând cu 612 sau 712, sunt rugați să contacteze direct firma ABS printr-un formular online.

Imediat ce primește formularele online completate, producătorul german va trimite tuturor clienților săi, în mod gratuit, adeziv Velcro nou și croit special pentru unitățile de bază modelul Vario, cu tot cu instrucțiunile necesare.

Dacă sunt nelămuriri și aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați direct.

Noul sezon de iarnă bate la ușă, prin zona înaltă a Carpaților. Este timpul ca echipamentul de avalanșă să fie scos la lumină și să fie verificat.

Ture faine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>