Reducere pentru doamne și domnișoare (1-8 martie a.c.)

Sealskinz

Cu ocazia zilelor de 1 și 8 Martie, oferim o REDUCERE dedicată tuturor DOAMNELOR și domnișoarelor pasionate de outdoor din România și nu numai.

Reducerea se face doar la produsele impermeabile Sealskinz și variază între 25-30% la prețul afișat pe site.

Oferta se adresează tuturor doamnelor/domnișoarelor care au nevoie de șosete impermeabile pentru mers în natură sau urban, mănuși impermeabile/windproof bine mulate pe mâna feminină sau fesuri elegante și impermeabile/windproof.

PERIOADA PROMOȚIEI:

1-8 martie inclusiv.

Comenzile se fac exclusiv online iar livrarea se face prin curier rapid în toată România.

PRODUSELE INCLUSE ÎN PROMOȚIE

În această promoție este inclusă toată gama produselor impermeabile realizate de firma britanică Sealskinz (șosete, mănuși, fesuri) care îndeplinesc următoarele caracteristici:

- sunt exclusiv modele feminine sau

- sunt modele unisex mărimi mici (XS – S – M).

În ofertă nu sunt incluse mărimile L – XL și modelele exclusiv masculine. Pentru bărbați pregătim alte oferte dedicate! :-)

Produsele sunt disponibile în limita stocului, livrarea făcându-se pe principiul ”primul venit – primul servit”.

Firma Sealskinz este specializată exclusiv în producerea de şosete, mănuşi şi fesuri cu proprietăţi deosebite, interesante pentru orice practicant:

100% impermeabili la apă (waterproof) + impermeabili la vânt (windproof) + respirabili (breathable)

Cu toţii ştim că pe ploaie sau prin zăpadă, dacă ne-am udat la picioare, apare disconfortul. De la un simplu tremurat de frig, se poate ajunge la apariţia degerăturilor şi chiar a hipotermiei.

A avea picioarele uscate, chiar dacă mergi prin cel mai mare noroi sau direct prin apă, este visul oricăruia dintre noi. Şi se poate spune că acesta a devenit adevărat!

Pentru detalii și informații despre această promoție, vă rugăm să ne contactați direct.