Șosete impermeabile de vară

Thin Socklet_03

În sandale sau ghete de munte, pantofi de alergare sau de bicicletă, picioarele sunt și vor fi întotdeauna expuse la intemperii. Dar astăzi, dacă plouă sau este noroi – chiar și vara! – nu este obligatoriu să mai fii ud la picioare.

Șosetele impermeabile Sealskinz sunt deja un nume de referință în domeniul outdoor, folosite intens de cei care chiar doresc să iasă în natură indiferent de condițiile meteo.

100% impermeabile la apă, unele chiar ”hidrostop” (care împiedică pătrunderea apei de sus), șosetele Sealskinz devin tot mai populare în România în rândul pasionaților de drumeție montană și ciclism, dar nu numai.

Datorită confortului și proprietăților tehnice deosebite, ca și al designului plăcut, ele se folosesc tot mai mult și în zona urbană, pentru activitățile zilnice pe vreme ploioasă.

Produsele Sealskinz sunt în țară de aproape 10 ani, noi fiind importatorul exclusiv pentru România. În toată această perioadă, produsele au fost folosite și testate de diverse expediții românești atât la mare altitudine (peste 7.000m alt), cât și la mare latitudine (traversarea Cercului Polar).

Iar mărturiile primite direct de la ai noștri, sunt o dovadă suplimentară – dacă mai era nevoie – că aceste produse își fac treaba așa cum trebuie, în funcție de modelul și activitatea pentru care au fost gândite.

Produsele Sealskinz pot fi găsite și comandate pe site-ul nostru.