Noi hărți de munte. Munții Bucegi. Hârtibaciu – Târnava Mare

Așa cum se poate observa printr-o scurtă privire pe paginile site-ului nostru, încercăm să aducem tot ceea ce apare nou pe piața de munte din România, în domeniul cărților și hărților.

Recent, Zenithmaps a scos pe piața două noi hărți extrem de utile și bine făcute, pentru drumeție și ciclism.

Prima hartă este cu munții Bucegi (1:33.000), fiind cu coordonate GPS (extrem de utile pentru calcule) și care acoperă inclusiv zona de tranzit dintre Bucegi – Leaota – Piatra Craiului – Postăvaru. Astfel, harta munților Bucegi este bună atât pentru trasee în interiorul acestui masiv, cât și pentru realizarea de traversări în masivele învecinate.

A doua hartă este absolut inedită și prezintă zona Colinelor Transilvaniei: podișul Hârtibaciului – valea Târnava Mare. Este o hartă care se adresează atât celor care vor să meargă în această zonă pe jos, dar mai ales pasionaților de ciclism. Ca și cealaltă, harta Colinelor Transilvaniei are coordonatele GPS atât de utile celor care vor să facă diferite calcule pe hartă.

Acoperă zona largă a satelor săsești aflate la nord de valea Oltului, cuprinsă între Sibiu  - Făgăraș (la sud) și Sighișoara (la nord).

Toate hărțile pot fi găsite pe site-ul Rucksack Shop, cu distribuție și vânzare în toată țara