Termeni şi Condiţii

1. Despre noi

Site-ul www.magazin.rucksack.ro este oferit de SC Rucksack SRL, cu sediul în Galaţi, str. G. Coşbuc nr. 25, C18/53, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J17/1718/2006, având Cod Unic de Înregistrare RO 19137085, denumită în continuare „Magazin”.

Ne puteţi contacta prin următoarele mijloace:

 1. Prin poşta română la:
  • sediul social: Rucksack SRL, str. G. Coşbuc nr. 25, C18/53, Galaţi, 800357
  • adresa de corespondenţă: Rucksack SRL, str. Lungă nr. 27, Braşov
 2. Prin e-mail: accesând pagina de contact
 3. Prin telefon la numărul: 0752.348.250

2. Despre www.magazin.rucksack.ro

www.magazin.rucksack.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor puse în vânzare pe site. Achiziţia produselor se face pe baza comenzilor primite prin intermediul site-ului sau telefon.

3. Proprietatea intelectuală

Conţinutul şi designul www.magazin.rucksack.ro, precum şi orice alt material având legătură cu acesta trimis clienţilor prin email sau furnizat prin orice altă modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse şi orice alte materiale), aparţin Magazinului şi/sau colaboratorilor săi (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală.

Nu se poate utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele www.magazin.rucksack.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Magazinului.

Nu se poate folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri sau alte informaţii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfeţe, formulare) ale www.magazin.rucksack.ro fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Magazinului.

Nu se poate folosi logo-ul firmei sau alte proprietăţi grafice sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deţine o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Magazinului.

4. Utilizarea site-ului

Site-ul www.magazin.rucksack.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiţionată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site).

Întrucât prevederile Termenilor şi Condiţiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le revedeţi periodic. În condiţiile în care nu veţi mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesaţi/folosiţi serviciile www.magazin.rucksack.ro.

5. Procedura de cumpărare şi plată

Pentru a cumpăra şi intra în posesia produselor oferite spre vanzare pe site-ul www.magazin.rucksack.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

 • identificarea produselor dorite;
 • alegerea produselor prin intermendiul butonului “adaugă în coş”;
 • completatea datelor de facturare şi livrare, în formularul standard;
 • efectuarea plăţii produselor prin transfer bancar sau prin ramburs.

Plata se poate face prin următoarele variante:

 • prin transfer bancar/ordin de plata, în condiţiile reglementate la Capitolul 6, iar costul final va conţine preţul produsului comandat cu TVA inclus şi costul transportului;
 • numerar (direct în magazinul de prezentare);
 • numerar la livrare (ramburs), în momentul primirii pachetului de la firma de curierat, agentul firmei de curierat eliberând documentul dovadă privind primirea şi plata produsului;
 • Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.magazin.rucksack.ro, sunteţi de acord cu forma de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Magazinul îşi derulează operaţiunile.

6. Preţurile

Cu excepţia cazurilor în care este prevăzut altfel, preţurile produselor afişate pe www.magazin.rucksack.ro reprezintă preţurile finale de cumpărare şi includ TVA (Taxa pe Valoare Adăugată de 24%, valabilă în România).

Preţurile finale de cumpărare pot fi preţuri sugerate de către producători sau furnizori sau pot fi estimate în funcţie de preţurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

Preţurile finale de cumpărare se pot modifica fără o notificare prealabilă şi nu reprezintă obligaţie contractuală pentru SC Rucksack SRL.

Înainte de efectuarea unei comenzi prin intermediul site-ului, aveţi posibilitatea să vă asiguraţi că preţul de pe site este cel corect apelând numărul de telefon 0752.348.250.

7. Garanţie şi service post-vânzare

Toate produsele comercializate pe site-ul www.magazin.rucksack.ro beneficiază de garanţie conform legislaţiei în vigoare în România, privind acest aspect.

În principiu, frecvent garanţia este de 12-24 luni, putând merge până la garanţie pe viaţă, în condiţiile menţionate de producător.

Asigurarea garanţiei se face prin înlocuirea sau repararea produsului de către importator, numai după acceptul şi acordul producătorului. Producătorul va analiza cauzele defecţiunii.

Păstraţi talonul de garanţie/factura/bonul fiscal pentru eventuale reclamaţii de calitate care pot fi adresate magazinului. Fără acestea garanţia nu va fi acordată.

8. Recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conţinut.
Pot trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune noi produse sau alte tipuri de materiale, atât timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietăţii intelectuale; nu conţine viruşi informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranţă pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam.

www.magazin.rucksack.ro îşi rezervă dreptul, dar nu are obligaţia, de a elimina sau edita toate tipurile de conţinut postate de către utilizatori şi nu are obligaţia de a revedea periodic acest conţinut.

O dată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.magazin.rucksack.ro transmiteţi drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.

Magazinul are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice ţară.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări şi alte tipuri de conţinut pe www.magazin.rucksack.ro, cedaţi dreptul Magazinului de a folosi numele dvs. în relaţie cu materialele postate

www.magazin.rucksack.ro are dreptul, dar nu obligaţia de a monitoriza, edita sau şterge, orice tip de conţinut sau activităţi ale utilizatorilor pe site.

www.magazin.rucksack.ro nu este responsabil şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terţe părţi pe site.

www.magazin.rucksack.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile şi produsele propuse de către utilizatori.

9. Forţa Majoră

www.magazin.rucksack.ro, afiliaţii sau/şi în general furnizorii de produse sau servicii către www.magazin.rucksack.ro nu pot fi făcuţi responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa www.magazin.rucksack.ro.

Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare a echipamentului tehnic de la www.magazin.rucksack.ro, lipsa funcţionării conexiunii la internet, lipsa funcţionarii conexiunilor de telefon, viruşii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.magazin.rucksack.ro, erorile de operare, precum şi cazurile de forţă majoră stipulate de legislaţia română în vigoare.

10. Legislaţia aplicabilă

Serviciile oferite de Magazin prin intermediul www.magazin.rucksack.ro sunt guvernate de dispoziţiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerţul electronic, Ordonanţa 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, HG 448/2005 şi Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

Termenii şi condiţiile www.magazin.rucksack.ro se supun legislaţiei române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul SC Rucksack SRL.

În cazul în care nu se poate ajunge la o înţelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părţi se vor supune rezolvării instanţelor judecătoreşti competente.

11. Prezentarea ofertei

SC Rucksack SRL îşi rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificare asupra preţurilor şi datelor tehnice prezente pe site-ul www.magazin.rucksack.ro, fără o înştiinţare prealabilă.

Datele tehnice prezente pe site-ul www.magazin.rucksack.ro au caracter informativ şi nu reprezintă o obligaţie contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.magazin.rucksack.ro au caracter informativ şi pot exista diferenţe între acestea şi produs.

12. Returnarea produselor

Clientul are dreptul să notifice în scris Magazinul sau să îl anunţe telefonic că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului prin curier / achiziţia produsului din magazin, în conformitate cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic.

În cazul în care doriţi să returnaţi un produs, aveţi următoarele obligatii:

 • de a returna produsul cumpărat în ambalajul original,
 • produsul trebuie să fie nedeteriorat (fără urme de uzură),

Cheltuielile de transport privind restituirea produsului sunt suportate de client.